Om os

Hos Min IT Support, er der meget vigtigt, at kunden føler sig godt tilpas med den supporter i har fået tildelt. Hele processen foregår på jeres vilkår, og vores supportere vil være imødekommende men ydmyg. Vores supportere har stor respekt for dig og dine ting, når de indtræder i jeres hjem. For at give jer den bedste oplevelse har alle suppotere gennemgået et kursus i alm. plig samt en ren straffe attest.

De suppotere Min IT Support har tilknyttet, har mange års erfaring inden for IT, og kan hjælpe dig med nettop den udfordring du står overfor. Vores store netværk af erfarende teknikere, gør det muligt at dele ny information inden for IT Verdenen, hviket holder vores suppotere opdateret, og klar til at løse dine udfordringer.

Hvorfor vælge os?

Professionelt team til landets bedste priser
Sikkerheden er i top Hos Min IT Support

Din sikkerhed

De supportere/hjælpere der sendes ud for Min IT Support, har alle været gennem et forløb i general pli, for at gøre oplevelsen med Min IT Support så god og tryg som muligt.

Alle supportere/hjælpere der sendes ud fra Min IT Support har 100% ren straffeattest.

Vores IT Supportere er altid smilende

Professionelle supportere/hjælpere

Hos Min IT Support, er det meget vigtigt, at du som kunde har den bedste oplevelse med vores supportere/hjælpere. Derfor er det vigtigt at vores Supportere/hjælpere er dygtige og kompetente. Alle vores supportere,/hjælpere har mange års erfaring indenfor IT/EDB og kan løse de fleste opgaver.
Med den udvikling der er inden for IT/EDB, er det vigtigt, at holde sig opdateret om nye løsninger. Derfor deler vores supporter/hjælpere, erfaringer og nyheder med hinanden.
Hos Min IT Support er supporten altid hurtig og i top klasse

Hurtig udrykning

Vi er der, når du har brug for hjælp.
Når du pludselig står med et IT/EDB problem, så ring straks til os på Tlf.: 92 92 80 00. Vi sidder klar til at besvare dit opkald mandag - fredag mellem kl. 10.00 – 18.00 Weekend og aften vagt vil komme senere.

Vores kunder er tilfredse med vores service

100% pålidelighed

Når du har indgået en aftale med Min IT Support, kan du forvente super service. Vi gør vores bedste for, at du altid vil få den support/hjælp du har brug for.

  • Du vælger hvor længe du vil have support/hjælp
  • Vi går først når vi har løst opgaven
  • Alle supportere har ren straffeattest

Vores værdier

Professionelle studerende

Hos min IT Support tror vi på unge studerende som fornuftige og IT professionelle fagfolk. Derfor er størstedelen af vores Supportere i gang med en uddannelse og med stor interesse for IT.

Troværdighed

At invitere en fremmed ind i sit hjem, kan være meget grænseoverskridende. Alle vores supportere/hjælpere har ren straffeattest, er smilende, venlige og imødekommende.

Konstant udvikling

Den hastigt voksende IT/EDB Industri gør, at det vigtigt at være opmærksom på nye metoder og trends. Teamet hos Min IT Support, er alle ambitiøse og brænder for at udvikle sig selv, så vi kan leverede de mest løsninger.

Vores mission

Min IT Support er en dansk virksomhed, der er startet for at hjælpe alle jer der har svært ved, at følge med den hurtig voksende IT/EDB industri.
Vores team har mange års erfaring inden for support/hjælp af IT/EDB udstyr, vi oplever en stor stigning i efterspørgselen på support/hjælp hos jer der sidder der hjemme og ikke rigtig kan finde ud af tingene. Vi tilbyder den bedste IT/EDB support/hjælp, til rigtig gode priser.

Vores vission

Vi ønsker at levere den bedste IT support til de der må have brug for det, og have et netværk af professionelle IT folk, ligefra supportere til teknikere. Det skal være nemt for vores kunder, at få den hjælp de har brug for, og der skal altid leveres den bedste support, som er muligt inden for problemområdet.