Om os

Hos Min IT Support, er der meget vigtigt, at kunden føler sig godt tilpas med den supporter i har fået tildelt. Hele processen foregår på jeres vilkår, og vores supportere vil være imødekommende men ydmyg. Vores supportere har stor respekt for dig og dine ting, når de indtræder i jeres hjem. For at give jer den bedste oplevelse har alle suppotere gennemgået et kursus i alm. plig samt en ren straffe attest.

De suppotere Min IT Support har tilknyttet, har mange års erfaring inden for IT, og kan hjælpe dig med nettop den udfordring du står overfor. Vores store netværk af erfarende teknikere, gør det muligt at dele ny information inden for IT Verdenen, hviket holder vores suppotere opdateret, og klar til at løse dine udfordringer.

Hvorfor vælge os?

Professionelt team til landets bedste priser

Din sikkerhed

Vores teknikere der sendes ud for Min IT Support, har alle været gennem et forløb i gennerel plig, for at gøre oplevelsen med Min IT Support så god som muligt.

Alle ansatte hos Min IT Support har 100% ren straffeattest

Professionelle medarbejdere

Hos Min IT Supprort, er det meget vigtigt at vores kunder har den bedste oplevelse med vores suppotere. Derfor er det vigtigt at vores Suppotere er dygtige og kompetente. Alle vores suppotere, har mange års erfaring indenfor IT og kan løse de fleste udfordringer. Med den hyppige udvikling inden for området, er det vigtigt, at holde sig konstant informeret om nye løsninger. Derfor deler vores supporter team erfaringer og nyheder med hinanden.

Hurtig support

Når du står og har brug for en supporter, er det tit akutte udfordringer. Derfor sidder vores suppotere altid klar til at hjælpe, så du så hurtigt som muligt kan få booket en aftale. Når du skriver eller ringer til os, opretter vi din opgave i vores intra system, hvorefter en supporter vil kontakte dig og lave en personlig aftale.

Aftaler indgået mellem dig og supporteren er altid på dine vilkår, og til at justere hvis det ønskes.

100% pålidelighed

Når du har indgået en aftale med Min IT Support, kan du forvente god service. Vi bestræber os på at du altid vil få den support du har brug for, og at du har den bedst mulig oplevelse med vores besøg.

  • Du bestemmer tid og sted
  • Du vælger hvor længe du vil have support
  • Vi går først når du er tilfreds
  • Alle supporter har ren straffeattest

Vores værdier

Professionelle studerende
Hos min IT Support tror vi på unge studenrede som fornuftige og IT professionelle fag-folk. Derfor er størstedelen af vores Supportere igang med en udannelse og med stor interesse for IT.
Troværdighed
At invitere en fremmed ind i sit hjem, kan være grænseoverskridende. Derfor har alle vores supportere en ren straffeattest, er smilende og imødekommende.
Konstant udvikling
Med den hastigt voksende IT Industri, er det vigtigt at være fokuseret på nye metoder og trends. Teamet hos Min IT Support, er alle ambitiøse og brænder for at udvikle virksomheden, med fokus på IT løsninger.

Vores mission

Min IT Support er en dansk virksomhed, der er stiftet for at hjælpe de der har svært ved den hurtig voksende IT industri. Gennem mange års erfaring inden for support af IT udstyr, har vi set er stigning i efterspørgelse på support i private hjem. Derfor tilbyder vi den bedste IT support, til rimelige priser, og har altid et åbent mindset og et smil på læben. Vores kunder er både private såvel som erhvervsdrivende. Vores supportere leverer altid en faglig kvalitet og er kompetente indenfor de områder de supporterer.

Vores vission

Vi ønsker at levere den bedste IT support til de der må have brug for det, og have et netværk af professionelle IT folk, ligefra supportere til teknikere. Det skal være nemt for vores kunder, at få den hjælp de har brug for, og der skal altid leveres den bedste support, som er muligt inden for problemområdet.